IT Product Owner till DEKRA Automotive!

Stockholm
Ansök senast 2021-04-26

Vill du vara med och skapa tryggare liv i trafiken? Drivs du av att jobba i gränslandet mellan teknik och verksamhet? Vi på DEKRA Automotive söker en IT Product Owner till vår bilbesiktningsplattform! 

 

OM DEKRA 

Vi är ett av världens topp 5 ledande provnings- och certifieringsföretag som betjäna kunder på alla kontinenter i 60 länder. Vi på DEKRA erbjuder teknisk kontroll för ökad person- och driftsäkerhet. Med innovativa tjänster bidrar vi till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet. Genom engagemang och nytänkande skapar vi tjänster till bästa värde för varje kund. DEKRA Automotive är den del av DEKRA Global där vi arbetar med trafiksäkerhet. På Automotive har vi under 90 års tid erbjudit bilbesiktning och bilprovning i världsklass och är idag ledande i Europa på området.

 

OM ROLLEN 

Som produktägare på Dekra Automotive har du en bred roll med en varierande vardag. Ditt huvudsakliga fokus ligger i att ansvara för DEKRA Automotives egenutvecklade system W.I.P (Wireless Inspection Plattform) som används dagligen av våra kunder och inspektörer ute på våra bilbesiktningsanläggningar. Teknikmässigt är systemet utvecklat i Java och körs i Azure. Du kommer att jobba med utgångspunkt i vår svenska verksamhet och samtidigt ingå i ett globalt team av produktägare, lösningsarkitekter och systemägare som tillsammans arbetar med utvecklingen av området Vehicle Inspection. I Sverige ansvarar du för att driva vårt externa utvecklingsteam framåt.  

I rollen ingår ansvar för att prioritera och planera utvecklingsteamets leverans baserat på affärskrav och behov. Du ser till att utvecklingsteamet är varse om verksamhetens önskemål och krav och förmedlar dessa genom att översätta till user stories/cases. Du kommer att ansvara för hela den tekniska produktleveransen och tillsammans med teamet säkerställer du att kraven utvecklas enligt beställning. 

 

För att lyckas i rollen tror vi att du: 

 • Har kvalificerad erfarenhet från liknande roller såsom förvaltning, produktägarskap och/eller teknisk projektledning 
 • Tidigare arbetat inom mjukvaruutveckling  
 • Har tidigare erfarenhet av Azure och/eller andra cloudmiljöer 
 • Är självgående och inte rädd att ta egna initiativ 
 • Har förmåga att kommunicera obehindrat på såväl svenska som engelska 

Då du i rollen kommer att föra en löpande dialog med beställare kring krav och behov ser vi gärna att du är en lyhörd kommunikatör och en god relationsbyggare   

 

Det är extra värdefullt om du har: 

 • Erfarenhet inom fordonsindustrin 
 • Övergripande erfarenhet av Javautveckling 
 • Fordonsintresse 

 

Intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan idag! Vid frågor om tjänsten, kontakta Carolina på carolina.mis@dekra.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %